Nutrició infantil

NUTRICIÓ INFANTIL

Una adequada nutrició infantil serà clau per a un correcte desenvolupament, tant físic com mental del xiquet. Mitjançant una alimentació òptima, podrem previndre algunes patologies con la hipertensió, diabetis i obesitat durant la edat adulta. Per aquest motiu, és essencial educar als mes menuts per a seguir una correcta alimentació i un estil de vida saludable. Al nostre centre, vos ensenyarem noves receptes atractives i saludables per als mes menuts, i vos transmetrem unes pautes adequades i personalitzades per a totes els membres de la família. Recordeu que la tècnica més efectiva per a transmetre un estil de vida saludable és donar exemple.

 

Nutrició infantil

Una adequada nutrició en aquesta etapa serà clau per a un correcte desenvolupament, tant físic com mental del xiquet. Mitjançant una alimentació òptima, podrem previndre algunes patologies con la hipertensió, diabetis i obesitat durant la edat adulta. Per aquest motiu, és essencial educar als mes menuts per a seguir una correcta alimentació i un estil de vida saludable. Al nostre centre, vos ensenyarem noves receptes atractives i saludables per als mes menuts, i vos transmetrem unes pautes adequades i personalitzades per a totes els membres de la família. Recordeu que la tècnica més efectiva per a transmetre un estil de vida saludable és donar exemple.

Traducir