Fisioteràpia

A la consulta de fisioteràpia del nostre centre, destaquem sobretot la teràpia manual com son el massatge, les mobilitzacions articulars, les tècniques de drenatge manual o els estiraments d’entre altres, així com l’aplicació de bandatges específics o punció seca en els casos necessaris. A més, combinem la teràpia manual amb els exercicis que permetran anar adaptant els teixits per afavorir la millora i prevenir futurs episodis de dolor i disfunció.

Contem amb un equip especialitzat que et guiarà i t’acompanyarà donant importància a tots els detalls, des de que es contacta amb nosaltres, durant el procés de tractament, fins al seguiment en els casos que ho necessiten.

Estudiarem el teu cas i farem una adequada exploració que ens permetrà descobrir tots els aspectes involucrats a cada lesió. D’aquesta manera aplicarem el tractament més adequat per a la teua patologia, de forma personalitzada i basant-nos amb la evidencia científica per a oferir un servei de qualitat.

Les nostres sales de fisioteràpia estan pensades i dissenyades per a crear un entorn agradable i acollidor per a poder realitzar els tractaments i exercicis terapèutics. Per a més informació, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres.

Fisioteràpia

 

Traducir