Pilates

El pilates és un sistema d’entrenament físic i mental, és a dir, uneix el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. Es tracta d’un mètode adequat per a persones de qualsevol edat i condició física, pel que el poden practicar tant persones que s’inicien per primera vegada amb l’activitat física, com persones interessades amb perfeccionar el moviment.

El mètode es centra en el desenvolupament dels músculs interns per a mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral. És molt recomanable com a teràpia de rehabilitació, per a prevenir dolors musculars i per a corregir la postura corporal.

Els exercicis estan composts per moviments controlats, conscients y coordinats amb la respiració, amb la finalitat de desenvolupar la coordinació, la musculatura i la flexibilitat. A més, la correcte respiració ens proporciona major capacitat pulmonar, millor circulació sanguínia, i menor nivells d’estrès.

A la Clínica Lorena Ribes podràs trobar pilates en grups reduïts (màxim 8 persones). D’aquesta forma les classes podran ser molt individualitzades i ens podrem centrar en els problemes específics de cada persona, fent d’aquestes classes experiències totalment personalitzades.

Tenim diferents horaris per a que la falta de temps no siga una excusa per a començar a cuidar-te. A que estàs esperant? Reserva la teua plaça.

Curs 2022/2023

Dilluns i Dijous

10:00 – 11:00
15:30 – 16:30
18:00 – 19:00
19:00 – 20:00

CLÍNICA LORENA RIBES

Traducir