Pèrdua de pes – Obesitat

A Espanya, aproximadament el 40 % de la població pateix sobrepès o obesitat. L’obesitat pot ser un factor de risc per a altres infermetats, com són la diabetis mellitus tipo II,  hipertensió, colesterol, insuficiència respiratòria, apnea de la son, etc. A més, també pot desenvolupar problemes psicològics com la depressió o l’ansietat. A la Clínica Lorena Ribes et disenyarem un pla d’alimentació personalitzat per a que canvies els teus hàbits i no hages de fer dieta mai més.

Cada vegada hi ha més gent que està a dieta, i una vegada han aconseguit els seus objectius de pes el tornen a recuperar. Una de les raons per la que açò passa és perquè no han seguit un tractament adequat. Aquest és el cas de les dietes molt restrictives que no es poden mantenir a llarg termini, i moltes vegades estan baix la supervisió de professionals no qualificats els quals estan posant en risc la salut de tots aquells que les segueixen.

Dieta

A la Clínica Lorena Ribes, mitjançant la educació nutricional, t’ajudarem a identificar quins són els teus errors alimentaris per a poder realitzar les modificacions oportunes i crear estratègies per a  trencar eixes barreres, aconseguir els objectius, i el més important, mantenir-los en el temps.

Si el teu problema és el menjar emocional, també el podem ajudar. En ocasiones es recorre al menjar per a clamar emocions com l’estrès, l’ansietat, la frustració etc. i aquest factor ens impedeix mantenir els bons hàbits d’alimentació. Aquest es un dels principals punts a tractar a la consulta, i amb un treball multidisciplinari junt amb el servei de psicologia, aconseguirem una major adherència al tractament nutricional.

Traducir