Nutrició

A la consulta de la nutricionista, t’ajudarem a realitzar els canvis necessaris per tal d’aconseguir una adequada alimentació i millorar així la teua qualitat de vida.

Treballem sobretot la educació alimentaria per aconseguir el més important dels objectius, una vida saludable. No busquem resultats ràpids que no es puguen mantenir en el temps, busquem pautes per a tota la vida, que es puguen incorporar al teu estil de vida i que siguen flexibles i adaptables a cada situació o etapa. No treballem amb batuts o suplements, treballem amb menjar real.

Els nostres plans d’alimentació són totalment personalitzats, segons les teues preferències personals, socioeconòmiques, religioses i culturals. Per a saber com treballem en cada cita, clic ací.

nutricionista

Treballem l’educació nutricional tant en persones amb sobrepès o obesitat, com en aquelles que sols vuiguen millorar els seus hàbits alimentaris o augmentar el pes d’una forma saludable; en les diferents etapes de la vida, com son l’embaràs, la infancia (alimentació complementària i nutrició infantil) o la menopausa; en aquells que porten una alimentació vegana o vegetariana; en els que practiquen esport i vuiguen millorar els seus resultats; així com en persones amb diferents patologies que mitjançant l’alimentació aconseguiran millorar els símptomes.

Si algun d’aquests és el teu cas, o et trobes en una situació diferent, no dubtes en contactar amb nosaltres. Amb el servei de la nutricionista, junt a la resta del nostre equip multidisciplinar estudiarem la millor forma d’ajudar-te i aconseguir tot allò que et proposes

Traducir