PATOLOGIES CARDIOVASCULARS

La nutrició t’ajudarà a combatre algunes patologies cardiovasculars com són:

 

En la majoria dels casos, la hipertensió no te símptomes i no li donem importància, però les conseqüències duna mala pressió arterial poden ser molt greus. A l’estar la pressió mes elevada, el cor ha de fer un sobreesforç, el que afecta tant al cor com a les arteries. Açò pot desencadenar en un angina de pit, arítmies, alteracions en la visió, infart de miocardi o cerebrals o insuficiència renal entre altres.
L’alimentació és un factor molt important a l’hora de reduir la hipertensió arterial. Amb unes pautes alimentaries personalitzades, realitzant activitat física, i baixant pes corporal en cas de sobrepès, podem regular la hipertensió de tal forma que en molts dels casos ja no serà necessària la mediació.

patologies cardiovasculars

Hipercolesterolemia

La hipercolesterolèmia és una altra de les Patologies Cardiovasculars de més importància a l’actualitat. Les persones que tenen el colesterol alt tampoc presenten símptomes, però encara que a curt termini aquesta patologia no presenta una amenaça, amb el pas dels anys pot produir infart de miocardi o atacs de cor.
El colesterol elevat ha de tractar-se des de diferents punts. Hi ha que modificar alguns hàbits com deixar de fumar, no beure alcohol i reduir el sobrepès. A la Clínica Lorena Ribes et crearem un pla d’alimentació adaptat a les teues característiques i les teues necessitats per tal d’aconseguir reduir els nivells de colesterol.

 Altres patologies

Traducir