SOBRE MI

Lorena Ribes Miralles, Graduada en Nutrició Humana i Dietètica (2011) i col·legiada en el Col·legi Oficial de  Dietistes i Nutricionistes de la Comunitat Valenciana (nº CV.00440). Experta en Coaching Nutricional i en Nutrició i alimentació aplicada a l’esport.
La nutrició sempre ha sigut la meua passió, poder ajudar a les persones a millorar els seus hàbits alimentaris i així millorar la seua salut i qualitat de vida. Cada pacient és un repte diferent, però veure que gràcies a les pautes seguides aconseguim tot allò que ens proposem és molt satisfactori  i és el motor que fa que continue actualitzant-me, realitzant nous cursos i seminaris, i investigant sobre nutrició.
Després d’uns anys dedicant-me a la nutrició em vaig decidir a crear el meu propi centre, on poder transmetre un estil de vida més saludable entre els meus pacients, i créixer junt a altres professionals per a millorar la qualitat del servei. I així, en 2015 va néixer la Clínica Lorena Ribes on actualment oferim els serveis de nutrició, psicologia, logopèdia, fisioteràpia i pilates. No ha sigut un camí fàcil, però a dia de hui estem orgullosos de poder contar amb un equip de professionals ben qualificats i amb ganes de seguir creixent per a oferir un servei de qualitat.
 
 

Traducir