Torrada d’hummus i poma

Torrada d'hummus i poma

Vos agrada esmorzar o berenar amb pa? No hi ha problema sempre que elegim ingredients de qualitat.

Molt sovint, els entrepans es converteixen en un àpat massa calòric i de poca qualitat nutricional gràcies als ingredients com la salsitxa, xoriç, sobrassada o patés, d’entre altes. El pa blanc tampoc te cap interès nutricional, pel que sempre serà millor escollir pa de farina integral. Aquest ens aportarà major quantitat de fibra, vitamines, minerals, fotoquímics i antioxidants.

Hui vos deixe una idea de torrada molt saludable i sense carn (vegana). Aquesta està composta per llegums, que ens aporta proteïna vegetal; fruita, que ens aporta vitamines, minerals i fibra; i llavors que ens aporten greixos omega-3 i omega-6.

Ingredients:

  • Pa integral
  • Hummus
  • Poma amb pell
  • Pipes de carabassa.

Preparació hummus:

  • Batre tots els ingredients: un pot de cigrons cuits, un all (o al gust), una culleradeta d’oli d’oliva, un pessic de sal, pimentó de la vera al gust, comino al gust, i una xorradeta d’aigua fresca.

Bon apetit!

Nutricionista Lorena Ribes

Traducir