Funcions del Potassi i aliments que el contenen

Funcions del Potassi i aliments que el contenen

Molta gent menja plàtans pel seu contingut en potassi (i no perquè els agraden), per a evitar les rampes musculars. Però hi ha molts altres aliments que també tenen potassi, i aquest també té altres funcions al nostre organisme.

El potassi és un electròlit que intervé en la transmissió dels impulsos nerviosos, en la contracció muscular, en el ritme cardíac i en la pressió arterial. També permet que els nutrients arriben a les cèl·lules així com expulsar les despeses d’aquestes.

Les persones obtenim el potassi que necessitem mitjançant el que mengem i bevem. A la imatge es mostren als aliments amb major contingut d’aquest per 100 g d’aliment.

Els ronyons ajuden a mantindre la quantitat adequada de potassi al cos, per tant, les persones amb problemes renals que no poden eliminar el seu excés en la sang, és possible que necessiten unes pautes nutricionals per tal de reduir la quantitat de potassi de la seua alimentació. Alguns medicaments també poden elevar els seus nivells.

Verkkoapteekissa apteekkinetista.fi Cialisin hinta reseptillä on usein hieman edullisempi jo pelkästään siksi, että ylimääräiset liiketilasta johtuvat kulut on minimoitu. Lisäksi luotettavissa verkkoapteekeissa resepti hankitaan ostoksen yhteydessä, jolloin resepti kuuluu tuotteen hintaan.

Tant si necessites una alimentació rica en potassi, com si necessites reduir el seu consum, no dubtes en posar-te en contacte amb la nutricionista de la Clínica Lorena Ribes, les nostres pautes sempre són totalment personalitzades.

Lorena Ribes Nutricionista

Traducir