Verdures i hortalisses

Verdures i hortalisses

Les fruites i les verdures són la base de la dieta mediterrània. El nostre plat ha d’estar compost el 50 % per verdures, i quan més varietat i color millor.

Les verdures y hortalisses afavoreixen el correcte funcionament de l’organisme, ajuden a mantenir una funció normal del sistema immune, tenen propietats antioxidants, contribueixen a una adequada hidratació, eviten i milloren l’estrenyiment, ajuden a conservar una correcta salut ocular, al bon funcionament del sistema nerviós, a mantenir uns nivells normals de pressió arterial…

En fi, ens ajuden a prevenir malalties com les cardiovasculars, l’obesitat, la diabetis…

I tu? Consumeixes les suficients verdures y hortalisses al dia? Saps com introduir-les a la teua alimentació? A la Clínica Lorena Ribes et podem ajudar a descobrir noves receptes per a incorpora-les a la teua dieta d’una forma divertida i agradable per al paladar.

Lorena Ribes Nutricionista

Traducir